
400 g torsk
2 ägg
ströbröd
Sås:
4 msk mjöl
2,5 msk smör
4,5 dl mjölk
1 ½ tsk salt
vitpeppar
muskot
Koka fisken, fryst ca 10 min. Mosa den med en gaffel.
Blanda allt till såsen och koka den tjock. Häll såsen över den mosade fisken. Blanda i äggen. Häll smeten i en form. Ströbröd överst.
200 grader
45 min
Servera med ris och skirat smör samt kokta ärtor och kanske rivna morötter
2 ägg
ströbröd
Sås:
4 msk mjöl
2,5 msk smör
4,5 dl mjölk
1 ½ tsk salt
vitpeppar
muskot
Koka fisken, fryst ca 10 min. Mosa den med en gaffel.
Blanda allt till såsen och koka den tjock. Häll såsen över den mosade fisken. Blanda i äggen. Häll smeten i en form. Ströbröd överst.
200 grader
45 min
Servera med ris och skirat smör samt kokta ärtor och kanske rivna morötter
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar